SyncForce.nl

Select language: English | Dutch

Portfolio Lifecycle Management

Portfolio Content Management

Door een toenemend aantal communicatie- en handelskanalen is het in een multichannel strategie een enorme opgave om een consistente merkbeleving te realiseren. SyncForce biedt een centrale data hub, in de cloud, die zeker stelt dat alle informatie consistent uitgewisseld wordt naar alle medewerkers, partners, systemen en media.

Product Information

Consistente en actuele productinformatie is van groot belang voor het bouwen van succesvolle merken. Door product informatie te centraliseren middels Product Information Management (MDM+PIM) ontstaat één bron met product content voor alle medewerkers, partners, systemen en media.

Meer informatie »

product-information-management_nl

Digital Assets

In het huidige digitale tijdperk is het hebben van digital assets (beeldmateriaal) onmisbaar geworden.  Digital Asset Management (DAM) faciliteert hergebruik van content binnen uw organisatie voor zowel creatieve- als channelpartners door het centraal catalogiseren, opslaan en distributie van beeldmateriaal zoals product afbeeldingen, marketing afbeeldingen, video, audio en artwork bestanden. Tevens borgt u de historie van uw merk doordat alle digital assets eeuwig bewaard blijven in het archief.

Meer informatie »

Digital Asset Management - DAM

Trade Data

Als onderdeel van een multichannel strategie is het belangrijk alle kanalen en trade partners te managen in één centrale plek. SyncForce maakt het mogelijk per trade partner aan te geven welke markt zij bestrijken, welke merken en producten zij in portfolio hebben en bij welke filialen/kantoren de klant het product kan zien en kopen. Artikelnummers en netto prijzen zijn per trade partner vast te leggen. Deze informatie kan gebruikt worden voor de planning van marketing- en salesactiviteiten maar ook voor volledig geautomatiseerde prijslijst publicatie en distributie naar e-commerce platformen.

Channel partner relationship management
Eén enkele bron voor Channel Partner Master Data

Brand Assets

Centraliseert DNA (persoonlijkheid en heritage), Visuele Merk Identiteit (logo, lettertype, kleuren, visuele elementen, ontwerprichtlijnen, texturen en materialen) en verbale merkidentiteit (toon van de stem) van al uw merken. Centraal beschikbare ontwerprichtlijnen dragen zorg voor consistentie in het ontwerpen van nieuwe merkcontactpunten.

Meer informatie >>

Brand-Identity-Management_nl

Promotie Materialen

Voor promotionele uitvoering op de markt is het van belang de promo-mix zowel offline als online middelen direct beschikbaar te hebben voor lokale verkoopkantoren en channel partners. Promotional Asset Management centraliseert point of sale materiaal, advertenties, marketing drukwerk en promotionele merchandise.

Promo-mix Development Management

Succesverhalen

Centraliseert alle verhalen rondom uw product portfolio zoals referentieprojecten, recepten, marketing successen en recenties zodat deze in leadtrajecten kunnen worden ingezet door sales of kunnen worden gepubliceerd op website, commerce platformen en binnen mobile/tablet apps.

Meer informatie »

brandstory1