Syncforce.nl

Select language: English | Dutch

MDM+ | Master Data Management voor merkproducten

Master Data Management | MDM

voor merkproducten

Door een toenemend aantal communicatie- en handelskanalen is het in een multichannel strategie een enorme opgave om een consistente merkbeleving te realiseren. De SyncForce MDM cloud biedt een centrale data hub die zeker stelt dat alle informatie consistent uitgewisseld wordt naar alle medewerkers, partners, systemen en media.

Product Master Data

Consistente en actuele productinformatie is van groot belang voor het bouwen van succesvolle merken. Door product informatie te centraliseren middels Product Master Data Management (MDM) ontstaat één bron met product content voor alle medewerkers, partners, systemen en media.

Meer informatie »

product-information-management_nl

Digital Assets

In het huidige digitale tijdperk is het hebben van digital assets (beeldmateriaal) onmisbaar geworden.  Digital Asset Management (DAM) faciliteert hergebruik van content binnen uw organisatie voor zowel creatieve- als channelpartners door het centraal catalogiseren, opslaan en distributie van beeldmateriaal zoals product afbeeldingen, marketing afbeeldingen, video, audio en artwork bestanden. Tevens borgt u de historie van uw merk doordat alle digital assets eeuwig bewaard blijven in het archief.

Meer informatie »

Digital Asset Management - DAM

Trade Master Data

Als onderdeel van een multichannel strategie is het belangrijk alle kanalen en trade partners te managen in één centrale plek. SyncForce maakt het mogelijk per trade partner aan te geven welke markt zij bestrijken, welke merken en producten zij in portfolio hebben en bij welke filialen/kantoren de klant het product kan zien en kopen. Artikelnummers en netto prijzen zijn per trade partner vast te leggen. Deze informatie kan gebruikt worden voor de planning van marketing- en salesactiviteiten maar ook voor volledig geautomatiseerde prijslijst publicatie en distributie naar e-commerce platformen.

Channel partner relationship management
Eén enkele bron voor Channel Partner Master Data

Brand Identity Master Data

Centraliseert DNA (persoonlijkheid en heritage), Visuele Merk Identiteit (logo, lettertype, kleuren, visuele elementen, ontwerprichtlijnen, texturen en materialen) en verbale merkidentiteit (toon van de stem) van al uw merken. Centraal beschikbare ontwerprichtlijnen dragen zorg voor consistentie in het ontwerpen van nieuwe merkcontactpunten.

Meer informatie >>

Brand-Identity-Management_nl

Promo Asset Master Data

Voor promotionele uitvoering op de markt is het van belang de promo-mix zowel offline als online middelen direct beschikbaar te hebben voor lokale verkoopkantoren en channel partners. Promotional Asset Management centraliseert point of sale materiaal, advertenties, marketing drukwerk en promotionele merchandise.

Promo-mix Development Management

Product Story Master Data

Centraliseert alle verhalen rondom uw product portfolio zoals referentieprojecten, recepten, marketing successen en recenties zodat deze in leadtrajecten kunnen worden ingezet door sales of kunnen worden gepubliceerd op website, commerce platformen en binnen mobile/tablet apps.

Meer informatie »

brandstory1

Master Data Services | MDS

Voorziet web content management systems (GX, SiteCore etc) en commerce platforms (Magento & Intershop) en ERP systemen van channel partner van actuele product content en marketing automation tools als Marketo en Eloqua van feeds met product inhoud (content) en marketing materialen welke kunnen worden ingezet in binnen leadnuturing activiteiten.  Geeft CRM platformen zoals Salesforce.com de beschikking over recente product content voor offerte trajecten.

Meer informatie »

Master Data Services

Data Pool Connectors | DPC

Voorzie uw distributiekanaal met nieuwe en geactualiseerde product informatie via de verschillende datapools zoals GS1-DAS, 2BA, ezBase, PS in Foodservices. Product specificaties, logistieke informatie, prijzen en digital assets (beelden, datasheets enz.) worden automatisch gedistribueerd naar alle data pools vanuit één enkele bron.

Meer informatie »

master-data_data-pool-services_nl

Database Publishing | DBP

Publiceert op basis van de centraal opgeslagen productinformatie automatisch drukklare XLS, PDF of Indesign bestanden. Altijd up-to-date commerciële documentatie en technische documentatie voor elk product in elke taal. En daarnaast met een druk op de knop prijslijsten en catalogi per land of zelfs per dealer/distributeur.

Meer informatie »

master-data_database-publishing_nl